Økologiske Lagner | Køb Bløde Lagner Online Her | Calm Home

Økologiske lagner

 • Hvidt dobbeltlagen i økologisk bomuldhvidt lagen i bomuldssatin

  Lagen i økologisk bomuld – Hvid

  Fra 550 kr.
 • Baby Junior lagen 60x120x15Sengesæt med formsyet lagen til tremmeseng

  Lagen baby / junior økologisk bomuld

  200 kr.
 • Stort lagen til dobbeltsenglagen pose til sengetøj

  Lagen i økologisk bomuld – Sand

  Fra 550 kr.
 • Lagen i økologisk bomuldblødt lagen i 260x260

  Midnatt oversize lagen økologisk bomuld – Hassel

  495 kr.
 • Lagen i stor størrelseøkologisk lagen i stor størrelse til dobbeltseng

  Midnatt oversize lagen økologisk bomuld – Pebble

  495 kr.

Økologiske lagner

Følelsen af at kunne krybe under en dyne med rent og blødt sengetøj er en af hverdagens små glæder. Og med alle de timer vi bruger i sengen, giver det god mening at vælge sengetøj med allerstørste omhu. Økologiske lagner i bedste kvalitet er en god start. Hos Calm Home forhandler vi kun lagner i økologisk bomuld eller bomuldssatin, der føles behageligt og blødt mod huden og, som gør det til en fornøjelse at krybe under dynen - hver aften.

Økologiske lagner i flere modeller

Hos Calm Home lægger vi også vægt på, at vores lagener i økologisk bomuld er 100% økologiske, og at de er lette, lukseriøse og himmelsk bløde. Lagner er nemlig ikke bare lagner, og vi tør godt love at du sagtens kan mærke en markant forskel på økologiske lagener og almindelige lagener. Har du endnu ikke undt dig selv muligheden for at sove i økologiske lagner, så gør det! Vi har dem i flere størrelser og i de helt rigtige, neutrale og rolige farver. Og et økologisk lagen er stort set ikke til at slide op! De bliver kun bedre med tiden.

Køb økologiske lagner hos Calm Home

Hos Calm Home prioriteres ro og muligheden for at kunne koble helt fra i sit eget hjem. Det skal være rart at komme hjem, og man skal glæde sig til at koble fra i rare omgivelser. At vide at man kan hoppe i seng og sove i bløde økologiske lagner af højeste kvalitet uden skadelige stoffer, er ren forkælelse. Det er den bedste start på en god nats søvn. Gør dit hjem og soveværelse til dit tilflugtssted fra dagens kaos - forkæl dig selv. Køb lagner i økologisk bomuld online her.

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.