XL Cross Body | Bæredygtig Taske | Rive Droite Paris | Calm Home

Cross Body i genanvendt bomuld – Sort XL

550 kr.

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Levering

XL Cross Body i blød genanvendt bomuld. Med justerbar rem som betyder, at den kan bæres rundt om hofterne eller over skulderen, når den ikke bruges cross body.

Lækre detaljer og god plads i det store rum.

Materiale: Genanvendt bomuld : 95% bomuld & 5% elastane
Mål:  L32cm xH22cm xD6,5cm
Care: Maskinvask koldt på vrangen og med lignende farver. Stryges på vrangen.
+ : Leveres i fin bomuldspose der kan genbruges.

 

Fri fragt på alle køb over 499 kr.
Bestil inden kl. 14 i dag og modtag din ordre indenfor 2-3 dage.

Taske syet af reststof, der ellers ville ende som affald. Med lækre detaljer og masser af plads.

Beskrivelse

XL Cross Body unisex taske i genanvendt bomuld. Meget blød og lækker med et stort rummeligt rum, hvor du får plads til både pung, nøgler, telefon etc. – samtidig med at du har hænderne fri. Super praktisk og alsidig. Den justerbare rem gør, at den kan bæres i taljen, lavt på hofterne, cross body eller over skulderen.

En bæredygtig valg. Tasken er syet af stofrester, der ellers ville ende som affald.

Fås også i mindre.

The Brand
Rive Droite Paris - tasker i genanvendt bomuld. For hvorfor fremstille nye tekstiler, når der allerede findes et stort overskud fra eksisterende tekstilfabrikker? Et overskud der, som oftest, ender som affald på trods af et potentiale.

De tre piger bag Rive Droite Paris, Aurélie og søstrene Yasmine and Sofia, har gjort det til deres mission at finde frem til disse overskydende tekstiler. For at opkøbe og genbruge dem i produktionen af de skønneste tasker. Det gør de fra tekstilfabrikker i og omkring Casablance Marokko. Her verificeres og sorteres tekstilerne for at beskæres, så mindst muligt går til spilde.

I tæt partnerskab med lokale designere og producenter, som står overfor arbejdsløshed, laves et setup, hvor Rive Droite støtter med mikro-finansiering til etablering af eget værksted, indkøb af symaskiner etc. samt støtte og hjælp til den nye virksomheds administrative arbejde. På den måde sikres de en regelmæssig indkomst.

Som en hyldest - og skøn detalje - bliver alle taskerne fra Rive Droite Paris opkaldt efter gadenavne, placeret på den højre side af Seinen - Rive Droite. (højre side af Seinen).

Der bliver ikke brugt plastik i Rive Droite Paris´ emballage.

A vision of Fair Trade!

Join vores Calm Home univers og få 10% på din første ordre!

Få inspiration til calm i hjemmet og hverdagen & modtag vores nyheder og rabatter.

Tak, du er nu tilmeldt.